ŠELMOVSKÝ PAPRIKÁŠ (zvaný Gobé).

XBAZAR.eu  : KUCHTIK / RECEPTY / GULÁŠ / GULÁŠ SKOPOVÝ / 




INGREDIENNCE: 600g skopové plece bez kostí nebo 1 kg skopového hrudí s kostmi, 60g slaniny, 2 cibule, mletá sladká paprika, 600g zelených fazolek, sůl, 2dl kysané smetany, 40g hladké mouky. POSTUP PŘÍPRAVY: Opláchnutou skopovou plec nakrájíme na kostky (hrudí nasekáme na kostky). V kotlíku rozškvaříme drobně pokrájenou slaninu, usmažíme v ní drobné pokrájenou větší cibuli, zaprášíme paprikou a po přidání masa dusíme za častého zamíchání. Když se maso vysmahlo na tuk, přilijeme trochu vody a dusíme téměř doměkka. Mezitím opláchneme fazolky, konce i vlákna odstraníme, fazolky pokrájíme na šikmé nudličky a vložíme k masu. Osolíme je, podlijeme vodou a dusíme doměkka. Smetanu rozkvedláme s moukou, pokrm zahustíme.

ŠELMOVSKÝ PAPRIKÁŠ (zvaný Gobé). ŠELMOVSKÝ PAPRIKÁŠ (zvaný Gobé).



QR (http://qrcod.cz) -  - www.xkuchtik.cz Akvarijní náplň - filtrační AkvaBIO substrát Matrix do filtračních košů !
AkvaBIO substrát Matrix do filtračních košů
 


Průměr:  2,99 | Hodnotilo: 1339 x
1  |   2  |   3  |   4  |   5  |

 

 

 

Kategorie na xkuchtik.cz